Της καρδιάς το πεπρωμένο, Έλενα Αντωνίου, εκδόσεις SILK

Τι θέλει κάποιος ένα ζεστό απόγευμα καλοκαιριού; Δροσιά, θάλασσα, και ένα καυτό καυτό love story. Και μπορεί θάλασσα προς το παρόν να βλέπουμε με κιάλια, δροσιά να έχουμε όσο μας επιτρέπει το air condition, αυτό όμως που δεν μας λείπει στα σίγουρα είναι το το love story. Και είναι τόσο καυτό, όσο και ο καύσωνας που μας ταλαιπωρεί. Η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου και το νέο της βιβλίο “Της καρδιάς το πεπρωμένο” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Silk έχουν φροντίσει για αυτό. Σήμερα λοιπόν με τον Σεμπάστιαν και την Σιένα θα ταξιδέψουμε στην Νέα Υόρκη, στην Αργεντινή, θα περάσουμε μια βόλτα από Παρίσι και Ιταλία για να καταλήξουμε και πάλι στην Αργεντινή έχοντας περάσει και εμείς και αυτοί των παθών μας τον τάραχο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά περί τίνος πρόκειται.

Ο Σεμπάστιαν είναι νέος, ωραίος, πετυχημένος, αριστοκράτης και ακαθόριστα πλούσιος. Γεννημένος δεύτερος στην σειρά διαδοχής του ονόματος Μοντέρο, κάνει την ζωή που πάντα επιθυμούσε. Γυναίκες, ποτά ξενύχτια. Όταν όμως ο αδερφός του και η νύφη του θα σκοτωθούν σε τροχαίο ο ίδιος θα χρειαστεί να θυσιάσει την ζωή που ήξερε. Θα βρεθεί κηδεμόνας της ανιψιάς του, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου και μοναδικός συνεχιστής του ονόματος Μοντέρο. Καθήκον του να χαρίσει στην οικογένεια τον πολυπόθητο διάδοχο.

Η Σιένα από την άλλη είναι ένα ακριβοθώρητο, πανέμορφο μοντέλο γαμήλιας μόδας. Δέσμια του όρκου που έχει δώσει στην μητέρα της ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε. Έχει φτιάξει  την ζωή της έτσι που ο έρωτας δεν χωράει. Το ένοχο μυστικό της πρέπει να μείνει για πάντα κρυμμένο και θα κάνει τα πάντα για αυτό. 

Οι δυο τους θα συναντηθούν και η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά. Τίποτα δεν θα μείνει όπως το ήξεραν. Θα ερωτευτούν βαθιά, απόλυτα. Θα ζήσουν για λίγο μαζί αλλά θα αξίζει για μια ζωή. Αλλά ο Σεμπάστιαν, που έχει ένα καθήκον να εκπληρώσει σιχαίνεται το ψέμα. Και η ζωή της Σιένα είναι βουτηγμένη στο ψέμα. Αν σε αυτή την συνθήκη προσθέσουμε έναν ραδιούργο παππού, μια ψηλομύτα μέλλουσα σύζυγο και μια πρώην μάνατζερ που διψάει για εκδίκηση, το αποτέλεσμα είναι στα σίγουρα μοναδικό.

Η ιστορία που έχει φτιάξει η συγγραφέας είναι εκρηκτική. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα  κάνουν τους λάτρεις του είδους να αγαπήσουν τους ήρωες αλλά και το βιβλίο. Πάθη, μίση, έρωτα, ανατροπές, ίντριγκες. Το πιάνεις στα χέρια σου και δεν μπορείς να το αφήσεις κυριολεκτικά. Ειδικά από την μέση και μετά που αρχίζει και ξεδιπλώνεται στο story και η μια αποκάλυψη ακολουθεί την άλλη. Η γλώσσα και το ύφος που χρησιμοποιεί η συγγραφέας είναι απλό και λιτό.  Ερωτικό χωρίς να είναι καθόλου πρόστυχο. Οι περιγραφές της σε ταξιδεύουν. Περιπλανιέσαι μαζί με τους ήρωες στις λεωφόρους της Αργεντινής, στα σοκάκια της Σιένα. Πονάς μαζί τους. Αγαπάς μαζί τους. Κλαις μαζί τους. Γιατί η ιστορία τους έχει πόνο. Και δάκρυα. Ε, αν θα έχει και αίσιο τέλος δεν θα το μάθεις από εμένα… 

Θέλω για μια ακόμα φορά να πω τα αυτονόητα. Δεν είναι όλα τα βιβλία για όλους. Και ούτε μπορούν όλα να αρέσουν σε όλους. Οι αισθηματικές ιστορίες έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο γύρω από το οποίο υφαίνεται η ιστορία. Είτε το λατρεύεις, είτε όχι. Η Έλενα Αντωνίου έχει συνδέσει το όνομα της με την αισθηματική λογοτεχνία. Και από τις ιστορίες της ξέρεις τι να περιμένεις … Πάθος και Έρωτα και στο τέλος Λύτρωση

 

Από το οπισθόφυλλο:

Ίσως κάποιοι έρωτες δεν είναι πλασμένοι για ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας…
 
Η Σιένα Μιχαήλ είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα γαμήλιας μόδας. Ένα ένοχο μυστικό την αναγκάζει να κρατά την καρδιά της κλειδωμένη και να παραμένει απρόσβλητη σε συναισθήματα, καθώς αν αποκαλυφθεί θα καταστραφεί η καριέρα και η ζωή της. Αναζητά την αλήθεια για το παρελθόν της, αφού αυτό καθορίζει το πεπρωμένο της.
Ο Αργεντινός επιχειρηματίας Σεμπαστιάν Μοντέρο είναι ο πιο περιζήτητος εργένης στο Μπουένος Άιρες. Και, μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού του, είναι και ο μοναδικός συνεχιστής του ονόματος της αριστοκρατικής οικογένειάς του, που τον υποχρεώνει να υποταχθεί στο θέλημά της και να της χαρίσει τον πολυπόθητο κληρονόμο.
Ο έρωτας της μυστηριώδους Σιένα με τον απόμακρο και σκληρό Σεμπαστιάν θα προκαλέσει θύελλα και θα ξεσηκώσει αντιδράσεις, ιδίως όταν αποκαλύπτεται το παρελθόν της Σιένα και ο κόσμος γύρω της γκρεμίζεται. Ο Σεμπαστιάν καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και το καθήκον, αλλά το πεπρωμένο της καρδιάς είναι εκείνο που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news editor. Είναι μέλος της RWA –της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος. Τον Οκτώβριο του 2017, το Καθώς Έπεφτε η Νύχτα εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ. Ακολούθησαν τα Πέρα από τις Σκιές, Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου, Στην Τελευταία Στροφή, Τα Δάκρυα του Πάθους, Μετά τα Δάκρυα του Πάθους, Μια Σταγόνα Έρωτα και To Τίμημα της Εκδίκησης.
Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα
στο Facebook: elenantoniouwriter
στο Twitter: @ElenAntoniou02
και στο Wattpad: https://www.wattpad.com/user/elenanton5

Share:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media

Most Popular

Categories

On Key

Related Posts