Είμαστε στον αέρα…

είμαστε στον αέρα

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια  από τότε που ένα παρόμοιο άρθρο είμαστε στον αέρα είχε ανέβει στο www.bookstories.gr. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Καταρχάς το site το ίδιο. Καθώς έβαλε τα καλά του , ανανεώθηκε και σας παρουσιάζεται με πάρα πολύ όρεξη. Έπειτα η ιδιοκτήτρια, δηλαδή εγώ. Πριν τέσσερα χρόνια δεν είχα την ίδια οπτική. Ξεκινώντας τότε πίστευα πως μπορώ να γράφω ασταμάτητα. Για όλα. Δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι. Δεν μπορείς να γράφεις για όλα. Πάντα για τα πάντα. Πρέπει να επιλέγεις πράγματα που σου αρέσουν. Βιβλία που σου βγάζουν συναισθήματα.  Βιβλία που σου προκαλούν αναμνήσεις και που νοερά τουλάχιστον θα γυρνάς σε αυτά ξανά και ξανά.

Επομένως αν διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο σημαίνει ότι μπήκες στον κόπο να δεις την ανανεωμένη μου σελίδα και σε ευχαριστώ πολύ. Αν δε είσαι και από τους πρώτους θα δεις μόνο τα παλιά άρθρα της σελίδας με τα βιβλία που πραγματικά μου  απόλαυσα. Με τον καιρό όμως θα ανεβαίνουν και άλλα. Έχω αποφασίσει να γράφω μόνο για βιβλία που μου αρέσουν. Επομένως αν ψάξεις για κακές κριτικές δυστυχώς δεν θα βρεις. Ακόμα και σε κάτι που δεν θα ενθουσιαστώ θα ψάξω να βρω τα καλά του στοιχεία. Η ζωή μας είναι πολύ μικρή για να καταπιεζόμαστε με βιβλία, σκέψεις, μουσικές ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο που μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.

Επιπλέον θα κάνουμε υπέροχες συνεντεύξεις με συγγραφείς που έχουν πράγματα να πουν και να μας παρουσιάσουν. Θα βλέπουμε νέες κυκλοφορίες, event και εκδηλώσεις και κατά καιρούς θα μιλάμε για πολλά πράγματα γύρω από τον θαυμαστό κόσμο του βιβλίου.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το νέο αυτό ξεκίνημα. Και αυτό γιατί είναι κάτι που ξεκίνησα και έφτιαξα μόνη μου από την αρχή βήμα βήμα. Θα υπάρχουν λάθη; Παραλείψεις; Αστοχίες; Προφανώς. Αλλά το συναίσθημα του να δίνεις  ζωή, εσύ η ίδια,  σε μια σκέψη σου και ιδέα σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Ξεκινάμε λοιπόν με πολύ πολύ όρεξη και θέλω να πιστεύω ότι θα έχω συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες όλους εσάς στο μακρύ, ελπίζω, ταξίδι αυτής της σελίδας.

Περιμένω με χαρά να δω τα πρώτα σχόλια σας…

Share:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media

Most Popular

Categories

On Key

Related Posts

Ειρήνη Μαλαχτάρη: Κανείς δεν είναι τόσο ασήμαντος ώστε να μην έχει γεννηθεί και κανείς δεν είναι τόσο σπουδαίος ώστε να μην πεθάνει.

Η Ειρήνη Μαλαχτάρη συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό με το βιβλίο “Οι ναυαγοί” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ένα πολυπρόσωπο ανάγνωσμα για την ανθρώπινη φύση,