Μετά την καταιγίδα, Ευαγγελία Ευσταθίου, εκδόσεις Λιβάνη

Μαρτίνος, Μάγδα, Άρης, Ρέα. Τέσσερις άνθρωποι, ένας θησαυρός και μια γοητευτική περιπλάνηση στα σοκάκια της Ύδρας. Μπορεί ένας άνθρωπος να πάρει την θέση κάποιου άλλου; Μπορεί η εξωφρενική ομοιότητα μιας γυναίκας να ξεγελάσει δυο άντρες που την αγάπησαν πολύ; Η Ρέα μια νεαρή και άσημη ηθοποιός αποφασίζει να πάρει την θέση της Μάγδας Κέλερ, μιας κοπέλας που της μοιάζει απόλυτα. Στόχος της είναι να δώσει στην δεύτερη μια ακόμα ευκαιρία στην ζωή. Να κάνει τον πρώην σύζυγο της να την αγαπήσει από την αρχή και να αποκτήσει η Μάγδα όλα όσα στερήθηκε. Το παρελθόν όμως της Μάγδας θα σταθεί απόλυτος καταλύτης στην επιτυχία της αποστολής της. Το παρελθόν της και ο Μαρτίνος Λιβέρης , που δεν φαίνεται καθόλου διατεθειμένος να ξεχάσει την προδοσία της. Και ανάμεσα στις κωμικοτραγικές καταστάσεις που δημιουργούνται από την απάτη αυτή έρχεται και η αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού και ένας εχθρός που παραμονεύει για το ένα και μοναδικό λάθος.
Η Ευαγγελία Ευσταθίου κατορθώνει να μας ξεναγήσει στην κοσμοπολίτικη Ύδρα και να μας κάνει να αγαπήσουμε τους ήρωες του συγκεκριμένου βιβλίου. Πρόκειται για μια γρήγορη ιστορία, με συνεχείς ανατροπές που σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα. Η συγγραφέας δομεί ωραίους χαρακτήρες, με πάθη, ελαττώματα, βγαλμένους από την πραγματική ζωή. Ακόμα και αυτούς που αποτελούν τους κακούς της ιστορίας κατορθώνει στο τέλος να τους βλέπουμε με άλλη ματιά. Η γραφή της στρωτή, βατή που ρέει αβίαστα. Ο έρωτας δεν θα μπορούσε να λείπει και η κλιμάκωση του στο τέλος της ιστορίας αποτελεί το ιδανικό τέλος. Είναι ένα υπέροχο βιβλίο που διαβάζεται πανεύκολα και σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση.
Από το οπισθόφυλλο: Η άσημη ηθοποιός Ρέα Γαλάνη καλείται να παίξει το δυσκολότερο ρόλο της καριέρας της υποδυόμενη για ένα διάστημα κάποια που της μοιάζει εκπληκτικά. Μέσα σε λίγες μέρες μετατρέπεται σε πανέμορφη Μάγδα Κέλερ και καταφθάνει στην Ύδρα με σκοπό να γοητεύσει και να οδηγήσει σε γάμο τον πρώην σύζυγο της σωσία της, προκειμένου να της εξασφαλίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στη μητρότητα. Εκτός όμως από τον Άρη Στασινό, ο οποίος φαίνεται εύκολος στόχος εξαιτίας της αδυναμίας που τρέφει ακόμα για την πρώην σύζυγό του, η Ρέα αναπάντεχα βρίσκεται αντιμέτωπη και με τον Μαρτίνο Λιβέρη, πρώην εραστή της Μάγδας, ο οποίος δεν ξέχασε ποτέ τη φρικτή προδοσία της ερωμένης του δέκα χρόνια πριν. Βίαιες συναισθηματικές συγκρούσεις, ανάμεικτες με τραγελαφικές καταστάσεις που προκαλεί αυτή η απάτη, φέρνουν τη νεαρή ηθοποιό στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η τραγωδία μοιάζει βέβαιη, όταν άθελά της η Ρέα γίνεται ο καταλύτης για την ανεύρεση ενός μικρού στόλου βυθισμένου εδώ και αιώνες ανοιχτά των Οινουσσών και συνδεδεμένου με μια βαριά κατάρα. Τέσσερα πρόσωπα που παλεύουν να χτίσουν απόρθητα οχυρά για την καρδιά τους… Ένας θανάσιμος εχθρός που περιμένει το λάθος βήμα… Ένας σκοτεινός βυθός, αιώνιος δεσμοφύλακας δυο ψυχών που μισήθηκαν από όλους επειδή δεν έπρεπε να αγαπηθούν… Μια καταιγίδα που δεν ξέρει κανείς αν στο πέρασμά της θα αφήσει ανεμοδαρμένα βράχια ή ένα λαμπερό ουράνιο τόξο… Θα μπορούσε ένας λάθος έρωτας να οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, ή μήπως το λάθος μονοπάτι αυτή τη φορά είναι ο μόνος δρόμος για την αληθινή αγάπη;

Share:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media

Most Popular

Categories

On Key

Related Posts